mentasims

               

 

 

 

Hirdetés

 

 

 

 

Informations

Szerkesztő : Menta

Társszerkesztő: Nincs

Design:Saját

Nyitás:2012.03.10

Zárás: -

Banner: 

E-mail cím: mentasims@citromail.hu

Ajánlott Böngésző : Google Chrome

Katt minden nap ha szereted az oldalt :

Sims Games Toplista

 
 

 

 

Layouts

 
 
 


 

 

Chat
 

 

 

V.A.J.

Nem jelentkeztem versenyekre :)

 

 

 

 

Elite cserék

Feltételek:

-Szép tartalmas oldal

-Szép dizájn

-Min. 2000 látógató

-Vannak kivételek... :)

 

 

Számláló
Indulás: 2012-03-09
 
Sim Filmstar

Jelentkezz a sim filmstarra! Minden fordulóban egy megadott filmrészletet kell megSimsesíteni! Lesznek olyan fordulók is amikor te döntöd el hogy melyik filmből melyik részletet csinálod meg. Egy forduló tartalma kb annyi legyen mint egy villámsztorié! Törekedj arra hogy minél jobban hasonlítson a filmbeli szereplőre a simed, a filmbeli bútorokra a simsesek, a filmbeli ruhákra a simed ruhái... Ez a verseny nem szavazós lesz hanem pontozós! Én fogok pontozni és ha amire elkezdődik a verseny lesz társszerkesztőm akkor még ő. De ha addig nem jelentkezik senki (társszerkesztőnek) akkor megkérek valakit ogy legyen velem zsűri.

Bővítés:

Nemgondha még nem láttad azokat a filmeket amikből "sztorit" kell csinálnod mert minden jelentkezőnek amikor küldöm e-mailben hogy melyik film lesz az ővé (azonbelül melyik részlet) akkor küldök ezzel eggyütt egy linket is ahol megtudjátok nézni a filmet ingyen és könnyen... :)

Várható filmek :

-Neveletlen hercegnő

-Hogyan lopjunk el egy felhőkarcolót?

-Csak barátok

-Taxi 4

-Kellékfeleség

-Hirtelen 30

-Micsoda srác ez a lány!

-Rumlis vakáció

-Nem férek a bőrödbe

-Álom.net

Nyeremény: 7GKR, Fejléc

Jelentkezz itt: mentasims@citromail.hu

És add meg:

-Neved:

-Oldalad:

 Ha van oldalad akkor tedd ki ezt a táblát belinkelve! :

Kattints a képre a teljes mérethez!

 
Szavazz :)

Jelenleg nem veszek részt versenyekben :)

 

SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.